Menü
Kosarad

Chill Pill

Aroma bevezető:

 

Az e-cigihez való e-liquid nagy választékban kapható készen, de az utántöltő folyadékot saját magad is elkészítheted. 

Webáruházunk széles termékpalettája számtalan lehetőséget kínál erre. Ismert és megbízható márkáinkból számtalan ízvilágot alkothatnak a fogyasztók. 

 

Érlelési idők általánosságban:  

 

Gyümölcsös ízek: 3-7 nap

Desszert- és különleges ízek: 5-10 nap

Dohány ízek: 10-14 nap

Chill Pill - 911 10ml
Elfogyott
 Chill Pill 911 - Pinapple emergency 10ml. Édes és frissítő ananász íz a vészkapcsoló, amely egy hosszú nap után megnyugtat.Az elkészített eliquidet érdemes érlelni pár napig a teljes ízvilág kialakulása érdekében.Ajánlott keverési arány: 5-8%Az aroma önmagában nem alkalmas e..
1,400 Ft
Nettó ár:1,167 Ft

 Chill Pill - Aftershock 10mlÉrett erdei gyümölcsök lédús áfonyával és szederrel omlós pitében.Az elkészített eliquidet érdemes érlelni pár napig a teljes ízvilág kialakulása érdekében.Ajánlott keverési arány: 5-8%Az aroma önmagában nem alkalmas e-cigarettába való töltésre!..
1,400 Ft
Nettó ár:1,167 Ft
Chill Pill - Alpha 10ml
Elfogyott
 Chill Pill Alpha - Greenhill Sweets 10ml. Ezek a citrus- és gyümölcs édességek biztosan megmutatják, ki az igazi alfa a „Farkasbandában”.Az elkészített eliquidet érdemes érlelni pár napig a teljes ízvilág kialakulása érdekében.Ajánlott keverési arány: 5-8%Az aroma önmagában ..
1,400 Ft
Nettó ár:1,167 Ft

Chill Pill - Anonymous 10ml
Elfogyott
 Chill Pill Anonymous - Watermelon Acai 10ml. Izgalmas és várt Névtelen? Igaz, a görögdinnye Acai nem engedi, hogy bárki is közömbös maradjon!Az elkészített eliquidet érdemes érlelni pár napig a teljes ízvilág kialakulása érdekében.Ajánlott keverési arány: 5-8%Az aroma önmagá..
1,400 Ft
Nettó ár:1,167 Ft

 Chill Pill - Blue Galaxy 10ml Szerettél volna már űrhajós lenni? Fedezd fel a határtalan univerzumot. Próbáld ki a Space Apple-t, véget nem érő utazás!Az elkészített eliquidet érdemes érlelni pár napig a teljes ízvilág kialakulása érdekében.Ajánlott keverési arány: 5-8%Az ar..
1,400 Ft
Nettó ár:1,167 Ft
 Chill Pill - Blue Mambo 10ml Az elkészített eliquidet érdemes érlelni pár napig a teljes ízvilág kialakulása érdekében.Ajánlott keverési arány: 5-8%Az aroma önmagában nem alkalmas e-cigarettába való töltésre!..
1,400 Ft
Nettó ár:1,167 Ft
 Chill Pill Fire Brains - Cranberries Rush 10ml. Az édes-savanyú bogyók egyszerre, finom áfonyás árnyalattal.Az elkészített eliquidet érdemes érlelni pár napig a teljes ízvilág kialakulása érdekében.Ajánlott keverési arány: 5-8%Az aroma önmagában nem alkalmas e-cigarettába va..
1,400 Ft
Nettó ár:1,167 Ft
 Chill Pill - Fire Brains Fresh Edition 10ml. Az édes-savanyú bogyók egyszerre, finom áfonyás árnyalattal és egy pici nyári hűsítés..Az elkészített eliquidet érdemes érlelni pár napig a teljes ízvilág kialakulása érdekében.Ajánlott keverési arány: 5-8%Az aroma önmagában nem a..
1,400 Ft
Nettó ár:1,167 Ft
Chill Pill - Gold Digger 10ml
Elfogyott
 Chill Pill Gold Digger - BoysenBerries 10ml. A pezsgő és vad BoySenBerries segít teljes mértékben élvezni a kalandokat.Az elkészített eliquidet érdemes érlelni pár napig a teljes ízvilág kialakulása érdekében.Ajánlott keverési arány: 5-8%Az aroma önmagában nem alkalmas e-cig..
1,400 Ft
Nettó ár:1,167 Ft

Chill Pill - Heart Attack 10ml
Elfogyott
 Chill Pill Heart Attack - French Mocha 10ml. Az édes és tejszínes karamellás macchiato biztosan nagy lendületet ad a napnak.Az elkészített eliquidet érdemes érlelni pár napig a teljes ízvilág kialakulása érdekében.Ajánlott keverési arány: 5-8%Az aroma önmagában nem alkalmas ..
1,400 Ft
Nettó ár:1,167 Ft

 Chill Pill Hungry Wife - Tropical Mango 10ml. Élvezze ennek a koncentrátumnak az erejét, ötvözve a húsos mangó minden szépségét egy adag frissességgel. Meg fogja érteni, hogy a Chill Pill olyan jellegzetes malajziai ízű kompozíciót kínál, amely biztosan elcsábít.Az elkészített eliqu..
1,400 Ft
Nettó ár:1,167 Ft
 Chill Pill Hungry Wife - Tropical Mango Fresh Edition 10ml. Élvezze ennek a koncentrátumnak az erejét, ötvözve a húsos mangó minden szépségét egy adag frissességgel. Meg fogja érteni, hogy a Chill Pill olyan jellegzetes malajziai ízű kompozíciót kínál, amely biztosan elcsábít.Az elk..
1,400 Ft
Nettó ár:1,167 Ft
 Chill Pill Jungle Soul - Slushy Grapefruit 10ml. Ez egy lédús grapefruit aroma, mely felébreszti a benned lévő dzsungelt.Az elkészített eliquidet érdemes érlelni pár napig a teljes ízvilág kialakulása érdekében.Ajánlott keverési arány: 5-8%Az aroma önmagában nem alkalmas e-c..
1,400 Ft
Nettó ár:1,167 Ft
 Chill Pill Jungle Soul - Slushy Grapefruit Fresh Edition10ml. Engedje meg, hogy megkísértse ezt a finom citrusfélékből készült grapefruit, olyan gyümölcsös, olyan intenzív és savanyú, amire szüksége van. Felfedez egy olyan kompozíciót, ahol ez a rózsaszín belső térben pezsgő gyümölcs a ..
1,400 Ft
Nettó ár:1,167 Ft
Chill Pill - Karma 10ml
Elfogyott
 Chill Pill Karma - Iced Lemon Tea 10ml. Azt mondják, a karma nem szerencsés. Nálunk nem. Tökéletes jeges citrom tea, amely felfrissít és elkőkésziti a napot!Az elkészített eliquidet érdemes érlelni pár napig a teljes ízvilág kialakulása érdekében.Ajánlott keverési arány: 5-8% ..
1,400 Ft
Nettó ár:1,167 Ft

Chill Pill - Psycho Lady 10ml
Elfogyott
 Chill Pill Psycho Lady - Spike Balls 10ml. Soha nem akarnál feldühíteni egy nőt! Bár finom és édes, minden hölgynek van egy kissé tüskés oldala, olyan, mint egy kaktusz.Az elkészített eliquidet érdemes érlelni pár napig a teljes ízvilág kialakulása érdekében.Ajánlott keverési ar..
1,400 Ft
Nettó ár:1,167 Ft

Chill Pill - Pure Adrenaline 10ml
Elfogyott
 Chill Pill Pure Adrenaline - Watemelonade 10ml. Az összetett név csak egy cseresznye a hab tetején, összehasonlítva a fiatalító görögdinnye és az enyhén savanykás limonádé sokoldalú ízével.Az elkészített eliquidet érdemes érlelni pár napig a teljes ízvilág kialakulása érdekében...
1,400 Ft
Nettó ár:1,167 Ft

 Chill Pill Radioactive Worms - Juicy Peach 10ml. Édes őszibarack és savanyú lime gumicukorka radioaktív kombináció.Az elkészített eliquidet érdemes érlelni pár napig a teljes ízvilág kialakulása érdekében.Ajánlott keverési arány: 5-8%Az aroma önmagában nem alkalmas e-cigaret..
1,400 Ft
Nettó ár:1,167 Ft
Chill Pill - S.O.S. 10ml
Elfogyott
 Chill Pill S.O.S. - Bubble Tea 10ml. Amikor a dolgok rendetlenné válnak, csak tartson egy rövid szünetet egy frissítő gyümölcsteával, és az élete biztos lehet benne, hogy soha nem lesz ugyanaz!Az elkészített eliquidet érdemes érlelni pár napig a teljes ízvilág kialakulása érdekében...
1,400 Ft
Nettó ár:1,167 Ft

 Chill Pill Sex Beat - 2 Melons 10ml. Az édes, zamatos és telített dinnye tökéletes megoldás lehet a mindennapi problémákra.Az elkészített eliquidet érdemes érlelni pár napig a teljes ízvilág kialakulása érdekében.Ajánlott keverési arány: 5-8%Az aroma önmagában nem alkalmas e..
1,400 Ft
Nettó ár:1,167 Ft
Chill Pill - Soldier 10ml
Elfogyott
 Chill Pill - Soldier - Peach 5000 10ml. Csak ez az édes és izgalmas őszibarack keverék tudja nyugtatni a katona bosszú szomjúságát.Az elkészített eliquidet érdemes érlelni pár napig a teljes ízvilág kialakulása érdekében.Ajánlott keverési arány: 5-8%Az aroma önmagában nem al..
1,400 Ft
Nettó ár:1,167 Ft

Chill Pill - Sparta 10ml
Elfogyott
 Chill Pill Sparta Sour Axes 10ml. Ütés, őrület, káosz az agyban! Vesd harcba belső energiáidat friss és savanyú gyümölcsökkel, amelyek elsöprő erőt hoznak neked!Az elkészített eliquidet érdemes érlelni pár napig a teljes ízvilág kialakulása érdekében.Ajánlott keverési arány: 5-8..
1,400 Ft
Nettó ár:1,167 Ft

 Chill Pill - Spearhead 10ml. Minden bogyó kedvelő élvezni fogja ezt az édes és lédús power bogyós turmixot.Az elkészített eliquidet érdemes érlelni pár napig a teljes ízvilág kialakulása érdekében.Ajánlott keverési arány: 5-8%Az aroma önmagában nem alkalmas e-cigarettába val..
1,400 Ft
Nettó ár:1,167 Ft
Chill Pill - Strong Beat 10ml
Elfogyott
 Chill Pill Strong Beat - Watermelon Blue 10ml. Töltse nyarát az egyik legfinomabb finomság - lédús és frissítő görögdinnye bomba elfogyasztásával.Az elkészített eliquidet érdemes érlelni pár napig a teljes ízvilág kialakulása érdekében.Ajánlott keverési arány: 5-8%Az aroma ö..
1,400 Ft
Nettó ár:1,167 Ft

Tételek: 1 - 24 / 29 (2 oldal)
A böngészési élmény és a weboldal funkcionalitásának javítása érdekében sütiket használunk. Adatvédelmi szabályzat