Menü
Kosarad

Juicy Mill

Aroma bevezető:

 

Az e-cigihez való e-liquid nagy választékban kapható készen, de az utántöltő folyadékot saját magad is elkészítheted. 

Webáruházunk széles termékpalettája számtalan lehetőséget kínál erre. Ismert és megbízható márkáinkból számtalan ízvilágot alkothatnak a fogyasztók. 

 

Érlelési idők általánosságban:  

 

Gyümölcsös ízek: 3-7 nap

Desszert- és különleges ízek: 5-10 nap

Dohány ízek: 10-14 nap

 Juicy Mill - Angry Watermelon 10ml A görögdinnye, megmutatja minden oldalát, lágy és édes egy felejthetetlen élményt nyújt.Keverési arány: 10% Az elkészített eliquidet érdemes érlelni pár napig a teljes ízvilág kialakulása érdekében.Az aroma önmagában nem alkalmas e-ciga..
1,490 Ft
Nettó ár:1,242 Ft
 Juicy Mill - Blackcurrant Lemonade 10ml Felejtsd el a zsúfolt világot, az erős és tökéletes szeder, citrom kombinációval.Keverési arány: 10% Az elkészített eliquidet érdemes érlelni pár napig a teljes ízvilág kialakulása érdekében.Az aroma önmagában nem alkalmas e-cigare..
1,490 Ft
Nettó ár:1,242 Ft
 Juicy Mill - Blackgrape 10ml Élvezze a sokféle szőlőt, édes mégis kicsit savanyú, egyedi és sokoldalú kombináció, a nyár minden percére megfelelő íz.Keverési arány: 10% Az elkészített eliquidet érdemes érlelni pár napig a teljes ízvilág kialakulása érdekében.Az aroma önm..
1,490 Ft
Nettó ár:1,242 Ft
 Juicy Mill - Citrus Iced Tea 10ml Igazán kifinomult savanyúság és frissesség, minden tökéletesen kombinálva a kiváló és bonyolult ízű teához.Keverési arány: 10% Az elkészített eliquidet érdemes érlelni pár napig a teljes ízvilág kialakulása érdekében.Az aroma önmagában n..
1,490 Ft
Nettó ár:1,242 Ft
 Juicy Mill - Cranberry Blush 10ml Édes-savanyú ízek, amit lágy áfonya kísér.Keverési arány: 10% Az elkészített eliquidet érdemes érlelni pár napig a teljes ízvilág kialakulása érdekében.Az aroma önmagában nem alkalmas e-cigarettába való töltésre! ..
1,490 Ft
Nettó ár:1,242 Ft
 Juicy Mill - Horny Pineapple 10ml Az ananász kemény héja alatt a legtisztább ízt lehet találni, ami mesteri módon lett elkészítve.Keverési arány: 10% Az elkészített eliquidet érdemes érlelni pár napig a teljes ízvilág kialakulása érdekében.Az aroma önmagában nem alkalmas..
1,490 Ft
Nettó ár:1,242 Ft
 Juicy Mill - Trollberries 10ml Vigyázz magadra a mesés erdei bogyós keverékkel, mert misztikus, mint a trollok, és olyan ízletes, mint a tiltott gyümölcs.Keverési arány: 10% Az elkészített eliquidet érdemes érlelni pár napig a teljes ízvilág kialakulása érdekében.Az arom..
1,490 Ft
Nettó ár:1,242 Ft
 Juicy Mill - Kiwi Mint Acai 10ml Kóstolja meg a menta valódi frissességét, amelyet a kivi kiváló savanyúsága és az acai gyümölcs hihetetlen édessége erősít.Keverési arány: 10% Az elkészített eliquidet érdemes érlelni pár napig a teljes ízvilág kialakulása érdekében.Az ar..
1,490 Ft
Nettó ár:1,242 Ft
Tételek: 1 - 8 / 8 (1 oldal)
A böngészési élmény és a weboldal funkcionalitásának javítása érdekében sütiket használunk. Adatvédelmi szabályzat