Menü
Kosarad

Medusa Juice

Mi a Medusa Juice? Kiváló minőségű, tiszta eLiquidek gyártója és forgalmazója széles körökben.
A Medusa Juice határozott célja, hogy a leszokni vágyóknak nyújtsanak ízletes segítséget. Nem bátorítják a nemdohányzókat sem a dohányzásra, sem a gőzölésre, sőt, kifejezetten kérik: Ha nem dohányzol, ne miattuk kezdd el!
A Medusa 2014-ben alapult, családi vállalkozásként. Küldetésük egészségesebbé tenni a világot és ehhez megadni minden lehetőséget, amit tudnak. Ha nem hiszed, hát járj utána!

Medusa Juice - Blue Osiris 30mlKóstolja meg a trópusi nyár lágyságát egész évben a mangó és fekete ribizli kiegyensúlyozott keverékével. A Medusa Juice koncentrátumot az E folyadékok elkészítéséhez egy PG/VG bázisba kell keverni. A koncentrátumok 30 ml-es palackban kaphatók. Keverési ará..
4,400 Ft
Nettó ár:3,667 Ft
Medusa Juice - Cherry Bomb 30mlAmikor a Medusa Juice jól megválasztott bogyós keverékkel szórakozik, mindezt érett és lédús görögdinnyével díszítve.A Medusa Juice koncentrátumot az E folyadékok elkészítéséhez egy PG/VG bázisba kell keverni. A koncentrátumok 30 ml-es palackban kaphatók. K..
4,400 Ft
Nettó ár:3,667 Ft
Medusa Juice - Green Haze 30mlKivételes gyümölcslé, tele frissességgel és jó egyensúlyban a sárgadinnye és az őszibarack közöttA Medusa Juice koncentrátumot az E folyadékok elkészítéséhez egy PG/VG bázisba kell keverni. A koncentrátumok 30 ml-es palackban kaphatók. Keverési arány: 12% ..
4,400 Ft
Nettó ár:3,667 Ft
Medusa Juice - Hawaiian Haze 30mlNeo sorozat öt finom ízének egyike. Trópusi gyümölcsök gyönyörűen kiegyensúlyozott kompozíciója ananász karakterrel, kiwivel kiegészítve.A Medusa Juice koncentrátumot az E folyadékok elkészítéséhez egy PG/VG bázisba kell keverni. A koncentrátumok 30 ml-es pal..
4,400 Ft
Nettó ár:3,667 Ft
Medusa Juice - Special K 30mlA Special K a nyári ízek robbanása. Tökéletes harmóniája az epernek a görögdinnyével. A Medusa Juice koncentrátumot az E folyadékok elkészítéséhez egy PG/VG bázisba kell keverni. A koncentrátumok 30 ml-es palackban kaphatók. Keverési arány: 12%Érlelési id..
4,400 Ft
Nettó ár:3,667 Ft
Medusa Juice - Tangie Queen 30mlEgy gyönyörű gyümölcsös recept, amelyet a mangó és az eper harmonikus keverékével értékelni fog. A Medusa Juice koncentrátumot az E folyadékok elkészítéséhez egy PG/VG bázisba kell keverni. A koncentrátumok 30 ml-es palackban kaphatók. Keverési arány: 12% ..
4,400 Ft
Nettó ár:3,667 Ft
Medusa Juice - Willy's Wonder 30mlA vörös gyümölcsök gyönyörű receptje, amely az epret, a bogyókat és a fekete ribizlit társítja. A Medusa Juice koncentrátumot az E folyadékok elkészítéséhez egy PG/VG bázisba kell keverni. A koncentrátumok 30 ml-es palackban kaphatók. Keverési arány: 12%..
4,400 Ft
Nettó ár:3,667 Ft
Tételek: 1 - 7 / 7 (1 oldal)
A böngészési élmény és a weboldal funkcionalitásának javítása érdekében sütiket használunk. Adatvédelmi szabályzat