Menü
Kosarad

Bang Bang

Bang Bang

Ha már nem szereti a klasszikus  ízeket, és nem szeretsz ízeket keverni, akkor biztosan élvezni fogod a Bang Bang kínálatát, melyek azonnali keverésre és felhasználásra lettek kialakítva, érlelés nélkül. Az előre elkészített nagyobb üvegekbe csak bázist kell adni és már gőzölhető is :)  Egy flakonból könnyedén kaphatunk prémium minőségű folyadékokat és válogatott ízeket .  

 

Érlelési idők általánosságban:  

 

Gyümölcsös ízek: 3-7 nap

Desszert- és különleges ízek: 5-10 nap

Dohány ízek: 10-14 nap

 Bang Bang - Mango Bango SnV 15 ml Erdei és trópusi gyümölcsök keveréke aroma koncentrátum.  Tartalom és csomagolás 15 ml aroma 120 ml-es Chubby Gorilla palackbanAz elkészített eliquidet érdemes érlelni pár napig a teljes ízvilág kialakulása érdekében.Az aro..
2,590 Ft
Nettó ár:2,158 Ft
 Bang Bang - Merry Berry SnV 15 ml Erdei és trópusi gyümölcsök keveréke aroma koncentrátum. Tartalom és csomagolás 15 ml aroma 120 ml-es Chubby Gorilla palackbanAz elkészített eliquidet érdemes érlelni pár napig a teljes ízvilág kialakulása érdekében.Az aroma ..
2,590 Ft
Nettó ár:2,158 Ft
 BB - Peachy Apple Twister SnV 15 ml Barack, alma keverék. Tartalom és csomagolás 15 ml aroma 120 ml-es Chubby Gorilla palackbanAz elkészített eliquidet érdemes érlelni pár napig a teljes ízvilág kialakulása érdekében.Az aroma önmagában nem alkalmas e-cigarett..
2,590 Ft
Nettó ár:2,158 Ft
 Bang Bang - Red Carnival SnV 15 ml Trópusi gyümölcs koktél gránátalmával aroma koncentrátum. Tartalom és csomagolás 15 ml aroma 120 ml-es Chubby Gorilla palackbanAz elkészített eliquidet érdemes érlelni pár napig a teljes ízvilág kialakulása érdekében.Az arom..
2,590 Ft
Nettó ár:2,158 Ft
Tételek: 1 - 4 / 4 (1 oldal)
A böngészési élmény és a weboldal funkcionalitásának javítása érdekében sütiket használunk. Adatvédelmi szabályzat