Menü
Kosarad

Chill Pill Snv

Chill Pill

A Chill Pill ízei Malajziából származnak, és tisztán természetes alapanyagokból készülnek. A felhasználó csak az alapot helyezi a palackba, felrázza, és kész az e-liquid. A gyártás a legszigorúbb higiéniai előírások szerint történik gyógyszerészeti laboratóriumban.

 

Érlelési idők általánosságban:  

 

Gyümölcsös ízek: 3-7 nap

Desszert- és különleges ízek: 5-10 nap

Dohány ízek: 10-14 nap

 Chill Pill - Aftershock 12ml SnVÉrett erdei gyümölcsök lédús áfonyával és szederrel omlós pitében.Az elkészített eliquidet érdemes érlelni pár napig a teljes ízvilág kialakulása érdekében. Az aroma önmagában nem alkalmas e-cigarettába való töltésre!12ml aroma 60ml-es Chu..
2,090 Ft
Nettó ár:1,742 Ft
 Chill Pill - Alpha 12ml SnV Ezek a citrus- és gyümölcs édességek biztosan megmutatják, ki az igazi alfa a „Farkasbandában”.Az elkészített eliquidet érdemes érlelni pár napig a teljes ízvilág kialakulása érdekében.Az aroma önmagában nem alkalmas e-cigarettába való töltésre!..
2,090 Ft
Nettó ár:1,742 Ft
 Chill Pill - Anonymous 12ml SnV Izgalmas és várt Névtelen? Igaz, a görögdinnye Acai nem engedi, hogy bárki is közömbös maradjon!Az elkészített eliquidet érdemes érlelni pár napig a teljes ízvilág kialakulása érdekében. Az aroma önmagában nem alkalmas e-cigarettába való tölté..
2,090 Ft
Nettó ár:1,742 Ft
 Chill Pill - Baracuda 12ml SnV Új friss ötleteket keres? A fagyasztott Melopepo már felvette a helyét, és minden Barracudas nagyon ajánlja ezt a kombinációt.Az elkészített eliquidet érdemes érlelni pár napig a teljes ízvilág kialakulása érdekében. Az aroma önmagában nem alka..
2,090 Ft
Nettó ár:1,742 Ft
 Chill Pill - Blue Mambo 12ml SnV Az angyali édesség és a démoni savasság kombinációja ebben a keverékben robbanásszerűen terjed el benned, eddig még nem ismert érzésekkel.Az elkészített eliquidet érdemes érlelni pár napig a teljes ízvilág kialakulása érdekében. Az aroma önma..
2,090 Ft
Nettó ár:1,742 Ft
 Chill Pill - Casanova 12ml SnV Chill Pill húsos savanyú ribizli és grapefruit keveréke aroma koncentrátum.Az elkészített eliquidet érdemes érlelni pár napig a teljes ízvilág kialakulása érdekében. Az aroma önmagában nem alkalmas e-cigarettába való töltésre!12ml aroma..
2,090 Ft
Nettó ár:1,742 Ft
 Chill Pill - Final Game 12ml SnV Az édes, lágy dinnye és a vad, savanyú kivi ízek kombinációja, ami váratlanul kellemes izgalmat hoz létre.Az elkészített eliquidet érdemes érlelni pár napig a teljes ízvilág kialakulása érdekében. Az aroma önmagában nem alkalmas e-cigarettába..
2,090 Ft
Nettó ár:1,742 Ft
 Chill Pill - Fire Brains 12ml SnV Az édes-savanyú bogyók egyszerre, finom áfonyás árnyalattal.Az elkészített eliquidet érdemes érlelni pár napig a teljes ízvilág kialakulása érdekében. Az aroma önmagában nem alkalmas e-cigarettába való töltésre!12ml aroma 60ml-es Chu..
2,090 Ft
Nettó ár:1,742 Ft
 Chill Pill - Frozen Brains 12ml SnV Fagyos bogyók tökéletes keveréke.Az elkészített eliquidet érdemes érlelni pár napig a teljes ízvilág kialakulása érdekében. Az aroma önmagában nem alkalmas e-cigarettába való töltésre!12ml aroma 60ml-es Chuby Gorilla palackban...
2,090 Ft
Nettó ár:1,742 Ft
 Chill Pill - G-Spot 12ml SnV Nehéz napod volt? Próbáljon hátra ülni és élvezni a trópusokat. Az apró darabokra vágott és egyedi kombinációba kevert mangó gyümölcsök tucatjai szét táncolják az ízlelőbimbóidat.Az elkészített eliquidet érdemes érlelni pár napig a teljes ízvilág kialaku..
2,090 Ft
Nettó ár:1,742 Ft
 Chill Pill - Gold Digger 12ml SnV A pezsgő és vad BoySenBerries segít teljes mértékben élvezni a kalandokat.Az elkészített eliquidet érdemes érlelni pár napig a teljes ízvilág kialakulása érdekében. Az aroma önmagában nem alkalmas e-cigarettába való töltésre!12ml aro..
2,090 Ft
Nettó ár:1,742 Ft
 Chill Pill - Hungry Wife 12ml SnV Élvezze ennek a koncentrátumnak az erejét, ötvözve a húsos mangó minden szépségét egy adag frissességgel. Meg fogja érteni, hogy a Chill Pill olyan jellegzetes malajziai ízű kompozíciót kínál, amely biztosan elcsábít.Az elkészített eliquidet érdemes..
2,090 Ft
Nettó ár:1,742 Ft
 Chill Pill - Karma 12ml SnV Azt mondják, a karma nem szerencsés. Nálunk nem. Tökéletes jeges citrom tea, amely felfrissít és elkőkésziti a napot!Az elkészített eliquidet érdemes érlelni pár napig a teljes ízvilág kialakulása érdekében. Az aroma önmagában nem alkalmas e-cigar..
2,090 Ft
Nettó ár:1,742 Ft
 Chill Pill - Mind Blaster 12ml SnV A legjobb, érett lédús szőlőszemek édeskés pikáns íze különleges élményt nyújt.Az elkészített eliquidet érdemes érlelni pár napig a teljes ízvilág kialakulása érdekében. Az aroma önmagában nem alkalmas e-cigarettába való töltésre!12..
2,090 Ft
Nettó ár:1,742 Ft
 Chill Pill - Psycho Lady 12ml SnV Soha nem akarnál feldühíteni egy nőt! Bár finom és édes, minden hölgynek van egy kissé tüskés oldala, olyan, mint egy kaktusz.Az elkészített eliquidet érdemes érlelni pár napig a teljes ízvilág kialakulása érdekében. Az aroma önmagában nem a..
2,090 Ft
Nettó ár:1,742 Ft
 Chill Pill - Pure Adrenaline 12ml SnV Az összetett név csak egy cseresznye a hab tetején, összehasonlítva a fiatalító görögdinnye és az enyhén savanykás limonádé sokoldalú ízével.Az elkészített eliquidet érdemes érlelni pár napig a teljes ízvilág kialakulása érdekében. Az ar..
2,090 Ft
Nettó ár:1,742 Ft
 Chill Pill - Sparta 12ml SnV Ütés, őrület, káosz az agyban! Vesd harcba belső energiáidat friss és savanyú gyümölcsökkel, amelyek elsöprő erőt hoznak neked!Az elkészített eliquidet érdemes érlelni pár napig a teljes ízvilág kialakulása érdekében. Az aroma önmagában nem alkal..
2,090 Ft
Nettó ár:1,742 Ft
 Chill Pill - Sweet Boom 12ml SnV Finom és ellenállhatatlan darab édes süti desszert, amelyet szeretettel készítettek a kókusz szerelmeseinek.Az elkészített eliquidet érdemes érlelni pár napig a teljes ízvilág kialakulása érdekében. Az aroma önmagában nem alkalmas e-cigarettá..
2,090 Ft
Nettó ár:1,742 Ft
Tételek: 1 - 18 / 18 (1 oldal)
A böngészési élmény és a weboldal funkcionalitásának javítása érdekében sütiket használunk. Adatvédelmi szabályzat