Menü
Kosarad

GP Juice

Egy 2015-ben alapult Belga gyártóról van szó, akik a világ számos országában jelen vannak, mint első osztályú eLiquid gyártó. Sikerüket a profi szakember csapatuknak köszönhetik, akik laboratóriumi körülmények között dolgozzák ki a jobbnál jobb aromákat. Termékeik csak természetes alapanyagokból készülnek, manuálisan.
Igazi kézműves eLiquid család, melynek megismerését kár lenne kihagyni!

GP Juice - Caramel Tobacco Egy kiváló LongFill, ha nem tudsz betelni az ízekkel! Kiváló dohány, karamella és dió egyveleg!Aroma: Dohány, Karamel, DióTartalom és csomagolás 15 ml aroma 60 ml-es Chubby Gorilla palackbanAz elkészített eliquidet érdemes érlelni pár napig a te..
2,990 Ft
Nettó ár:2,492 Ft
GP Juice - Nuts Tobacco  Aroma: Édes dohány, Karamell, Dió, FöldimogyoróTartalom és csomagolás 15 ml aroma 60 ml-es Chubby Gorilla palackbanAz elkészített eliquidet érdemes érlelni pár napig a teljes ízvilág kialakulása érdekében.Az aroma önmagában nem alkalmas e-cigarett..
2,990 Ft
Nettó ár:2,492 Ft
GP Juice - Sweet Tobacco Egy kiváló LongFill a dohányos ízek kedvelőinek! Könnyed dohányos ízek, fahéjjal és karamellel.Aroma: Dohány, Karamell, FahéjTartalom és csomagolás 15 ml aroma 60 ml-es Chubby Gorilla palackbanAz elkészített eliquidet érdemes érlelni pár napig a t..
2,990 Ft
Nettó ár:2,492 Ft
GP Juice - Vanilla Tobacco  Vaníliás szivar? Megoldható! Elég megkóstolni ahhoz, hogy beleszeress!Aroma: Vaníliapuding, DohányTartalom és csomagolás 15 ml aroma 60 ml-es Chubby Gorilla palackbanAz elkészített eliquidet érdemes érlelni pár napig a teljes ízvilág kialakulás..
2,990 Ft
Nettó ár:2,492 Ft
Tételek: 1 - 4 / 4 (1 oldal)
A böngészési élmény és a weboldal funkcionalitásának javítása érdekében sütiket használunk. Adatvédelmi szabályzat