Menü
Kosarad

Journey Classic

AEON

Az AEON egy prémium kategóriás horvát luxusíz-gyártó, amely számos, minden típusú gőzre összpontosító sorozatot mutat be.  

Minden sorozatuk rendkívül specifikus, és kifinomultságával, az összetevők megfelelő megválasztásával és tökéletes ízével fog lenyűgözni, amely szó szerint térdre borít.  Az AEON ízeket a saját területükön igazi mesterek fejlesztik, sokéves tapasztalattal rendelkező vaperek, akik minden ízt abszolút tökéletességre hangolnak.  Minden íz előállítása hónapig tartó fejlesztéseknek köszönhető.  Az AEON ízek tagadhatatlan előnye, hogy nincsenek felesleges édesítőszerek és diacetilek hozzáadva a kiegyensúlyozott íz érdekében.

 

Érlelési idők általánosságban:  

 

Gyümölcsös ízek: 3-7 nap

Desszert- és különleges ízek: 5-10 nap

Dohány ízek: 10-14 nap

 Journey - Dark Delight 24ml  Pirított dohány, csonthéjasok és krémes vanília ízű aroma Csak töltsük fel a flakont alaplével, rázzuk össze és akár rögtön fogyasztható is.  Tartalom és csomagolás 24 ml aroma 120 ml-es Chubby Gorilla palackbanAz elkész..
3,250 Ft
Nettó ár:2,708 Ft
Journey - Grampa's Cream 24mlGazdag dohány, karamell, vanília és egy titkos összetevő. - Ez a recept egy RY4 újra értelmezés Journey verzióban.Tartalom és csomagolás 24 ml aroma 120 ml-es Chubby Gorilla palackbanAz elkészített eliquidet érdemes érlelni pár napig a teljes ízvilág ..
3,250 Ft
Nettó ár:2,708 Ft
 Journey - Healing Potion  24ml  Epres vaníliafagylalt ízű aromaCsak töltsük fel a flakont alaplével, rázzuk össze és akár rögtön fogyasztható is.  Tartalom és csomagolás 24 ml aroma 120 ml-es Chubby Gorilla palackbanAz elkészített eliquidet érdemes érle..
3,250 Ft
Nettó ár:2,708 Ft
 Journey - Madilyn Dessert 24ml  Kókuszkrémes vaníliapuding és keksz ízű aromaCsak töltsük fel a flakont alaplével, rázzuk össze és akár rögtön fogyasztható is.  Tartalom és csomagolás 24 ml aroma 120 ml-es Chubby Gorilla palackbanAz elkészített eliquide..
3,250 Ft
Nettó ár:2,708 Ft
 Journey - Schrodinger's Liquid 24ml  Csokoládés, diós, kávés és whiskey-s szivar ízű aromaCsak töltsük fel a flakont alaplével, rázzuk össze és akár rögtön fogyasztható is.  Tartalom és csomagolás 24 ml aroma 120 ml-es Chubby Gorilla palackbanAz elkészí..
3,250 Ft
Nettó ár:2,708 Ft
 Journey - Spirit Of The Woods 24ml  Fehér csokoládés, vaníliakrémes, kókuszos, pirított mandulás és rumos dohány ízű aromaCsak töltsük fel a flakont alaplével, rázzuk össze és akár rögtön fogyasztható is.  Tartalom és csomagolás 24 ml aroma 120 ml-es Chubby..
3,250 Ft
Nettó ár:2,708 Ft
Tételek: 1 - 6 / 6 (1 oldal)
A böngészési élmény és a weboldal funkcionalitásának javítása érdekében sütiket használunk. Adatvédelmi szabályzat