Menü
Kosarad

The Jam Vape Co.

A 2014-ben alapított, Londoni székhellyel rendelkező gyártó erősen kiemelkedik a tömegből, már ami az üzletpolitikáját illeti.
Túl azon, hogy termékeik szigorú gyógyszerészeti minőség alá sorolhatók (USP 99,9%), az ízmegválasztás sem hétköznapi: Mindenből IS lekvárt készítenek, hogy aztán a gőzölni vágyó tömegeknek felkínálhassák elszívásra.
Az angol vállalat két fő tevékenységi körébe tartozik, hogy leszoktassák az embereket az analóg cigarettáról, illetve, hogy mindenkinek segítséget nyújtsanak, akit csak érdekel a Vaperek világa. Számos fizikai boltjukban, Weboldalukon, de még telefonos ügyfélszolgálatukon is segítenek, nem csak az ügyfeleiknek és vásárlóiknak!
Ha egy komoly, professzionális háttérrel rendelkező, kiváló minőséggel dolgozó termékcsaládra vágysz, akkor a The Jam Vape Co-nál megtaláltad!

The Jam Vape Co. - Blackcurrant Jam Egy kiváló LongFill a gyümölcskedvelőknek! Egy slukkot feketeribizli lekvárból?  Aroma:  Feketeribizli lekvárTartalom és csomagolás 30 ml aroma 120 ml-es Chubby Gorilla palackbanAz elkészített eliquidet érdemes érlelni pár napig a telje..
2,790 Ft
Nettó ár:2,325 Ft
The Jam Vape Co. - Lime Marmalade Zamatos citrus mix, domináns citrommal!Aroma:  Citrus gyümölcsök, CitromTartalom és csomagolás 30 ml aroma 120 ml-es Chubby Gorilla palackbanAz elkészített eliquidet érdemes érlelni pár napig a teljes ízvilág kialakulása érdekében.Az ..
2,790 Ft
Nettó ár:2,325 Ft
The Jam Vape Co. - Orange Marmalade Zamatos Citrusmix, domináns naranccsal! Aroma:  Citrus gyümölcsök, NarancsTartalom és csomagolás 30 ml aroma 120 ml-es Chubby Gorilla palackbanAz elkészített eliquidet érdemes érlelni pár napig a teljes ízvilág kialakulása érdekében. ..
2,790 Ft
Nettó ár:2,325 Ft
The Jam Vape Co. - Raspberry Jam Egy kiváló LongFill a gyümölcskedvelőknek! Egy slukkot málna lekvárból?  Aroma:  Málna lekvárTartalom és csomagolás 30 ml aroma 120 ml-es Chubby Gorilla palackbanAz elkészített eliquidet érdemes érlelni pár napig a teljes ízvilág kialakulá..
2,790 Ft
Nettó ár:2,325 Ft
The Jam Vape Co. - Strawberry Jam Egy kiváló LongFill a gyümölcskedvelőknek! Egy slukkot eper lekvárból?  Aroma:  Eper lekvárTartalom és csomagolás 30 ml aroma 120 ml-es Chubby Gorilla palackbanAz elkészített eliquidet érdemes érlelni pár napig a teljes ízvilág kialakulás..
2,790 Ft
Nettó ár:2,325 Ft
Tételek: 1 - 5 / 5 (1 oldal)
A böngészési élmény és a weboldal funkcionalitásának javítása érdekében sütiket használunk. Adatvédelmi szabályzat