Menü
Kosarad

Waffle Collection

Waffle Collection

Az új Waffle Collection egy újdonságot mutat be a Shake és Vape ízek formájában . Nálunk most megcsodálhatja az amerikai Ti-Juice prémium e-liquidek finom kombinációit! Minden csomag 15 ml prémium ízt tartalmaz egy 60 ml-es Chubby palackban a könnyű keverés érdekében.   

 

Érlelési idők általánosságban:  

 

Gyümölcsös ízek: 3-7 nap

Desszert- és különleges ízek: 5-10 nap

Dohány ízek: 10-14 nap

 Waffle Collection - Blueberry Pastry SnV 15 ml Az új Amerikai Waffle Collection egy újdonságot mutat be a Shake és Vape ízek formájában.Ízes Gofri kollekció Áfonyával. Javasolt érlelési idő: 5-7 napA Waffle Collection ízei kiválóan használhatók mind a DL vaping ..
2,590 Ft
Nettó ár:2,158 Ft
 Waffle Collection - Choconut Pastry SnV 15 ml Az új Amerikai Waffle Collection egy újdonságot mutat be a Shake és Vape ízek formájában.Csokoládés gofri mogyoródarabokkal és tejszínhabbal. Javasolt érlelési idő: 5-7 napA Waffle Collection ízei kiválóan használhat..
2,590 Ft
Nettó ár:2,158 Ft
 Waffle Collection - Irish Pastry SnV 15 ml Az új Amerikai Waffle Collection egy újdonságot mutat be a Shake és Vape ízek formájában.Az ír likőr édes íze tejszínhabbal és gofri alappal kombinálva. Javasolt érlelési idő: 5-7 napA Waffle Collection ízei kiválóan ha..
2,590 Ft
Nettó ár:2,158 Ft
 Waffle Collection - Redberry Pastry SnV 15 ml Az új Amerikai Waffle Collection egy újdonságot mutat be a Shake és Vape ízek formájában.Sokak szerint a friss gofri legjobb kombinációja egy jó réteg tejszínhabbal és friss eperrel. Javasolt érlelési idő: 5-7 napA W..
2,590 Ft
Nettó ár:2,158 Ft
Tételek: 1 - 4 / 4 (1 oldal)
A böngészési élmény és a weboldal funkcionalitásának javítása érdekében sütiket használunk. Adatvédelmi szabályzat