Menü
Kosarad

Vampire vape

Aroma bevezető:

 

Az e-cigihez való e-liquid nagy választékban kapható készen, de az utántöltő folyadékot saját magad is elkészítheted. 

Webáruházunk széles termékpalettája számtalan lehetőséget kínál erre. Ismert és megbízható márkáinkból számtalan ízvilágot alkothatnak a fogyasztók. 

 

Érlelési idők általánosságban:  

 

Gyümölcsös ízek: 3-7 nap

Desszert- és különleges ízek: 5-10 nap

Dohány ízek: 10-14 nap

 Vampire Vape Applecious aroma 30ml.Ez egy csábító keverék, amely lédús zöld almát tartalmaz, savanyú esszenciával, amely élénken érinti az érzékeket, emlékezetesebb és ízletesebb ízt ad minden belégzéskor.A savanyú elem az alma ízeit nagyon kihangsúlyozza.PG alapú koncentrátum c..
3,490 Ft
Nettó ár:2,908 Ft
 Vampire Vape Arctic Fruit  30ml.Erdei gyümölcsök, ánizs és hűsítő.A savanyú elem az alma ízeit nagyon kihangsúlyozza.PG alapú koncentrátum csak e-liquid készítésére használható. Hígítsa a megfelelő mértékben, a kívánt ízerősségtől függően 15-20% között.Az elkészített eliquid..
3,490 Ft
Nettó ár:2,908 Ft
Vampire Vape Berry menthol 30ml
Elfogyott
 Vampire Vape Berry menthol aroma 30ml. A Berry Menthol élénkítő gyümölcs aroma, jeges csavarral.Az érett vörös bogyó élénk aromájával, amelyet gyorsan hűsítő mentol fokoz.Ez egy erős ízű gyümölcslé, amely felfrissíti az érzékeket a kristályosított bogyós gyümölcsökkel és mentolo..
3,490 Ft
Nettó ár:2,908 Ft

 Vampire Vape Black Ice aroma 30ml. A Black Ice aroma egy cukorka ihlette gyümölcslé, amely az ikonikus Blackjack édességeken alapul. Ez az merész ánizsízos keverék cukorral bevont ízű, mentás beütéssel. Első belélegzéskor az enyhén fűszerezett édesgyökeret érezni, amely hasonló ..
3,490 Ft
Nettó ár:2,908 Ft
 Vampire Vape Blood Sukka aroma 30ml. A Blood Sukka aroma keverék, amely ötvözi a cseresznyét, a bogyókat és a piros gyümölcsöket az édes eukaliptusszal.PG alapú koncentrátum csak e-liquid készítésére használható. Hígítsa a megfelelő mértékben, a kívánt ízerősségtől függően 15-20% kö..
3,490 Ft
Nettó ár:2,908 Ft
 Vampire Vape Bubblegum aroma 30ml. Érezd jól magad, anélkül, hogy aggódnál, hogy elfogy az íze az isten, édes rágónak.Az élénk ízek átjárják a keveréket, így a könnyű és gyümölcsös ízek finoman robbannak a szájban.PG alapú koncentrátum csak e-liquid készítésére használható. Hígí..
3,490 Ft
Nettó ár:2,908 Ft
  Vampire Vape Caribbean Ice aroma 30ml. A Caribbean Ice aroma friss, édes íz. A trópusi lédús mangót ügyesen összekeverték frissítő kókuszdióval, és jeges mentollal. Ezt a hűvös, hosszan tartó aromájú egzotikus gyümölcsfúziót tökéletesen intenzív az első belégzéstől az utolsóig...
3,490 Ft
Nettó ár:2,908 Ft
Vampire Vape Cool Red Slush 30mlAroma: Eper és Málna, cseppnyi Jéggel PG alapú koncentrátum csak e-liquid készítésére használható. Hígítsa a megfelelő mértékben, a kívánt ízerősségtől függően 15-20% között.Az elkészített eliquidet érdemes érlelni pár napig a teljes ízvilág kialak..
3,490 Ft
Nettó ár:2,908 Ft
 Vampire Vape Dawn aroma 30ml.Sötét bogyós gyümölcsök mentolos "rúgással"A savanyú elem az alma ízeit nagyon kihangsúlyozza.PG alapú koncentrátum csak e-liquid készítésére használható. Hígítsa a megfelelő mértékben, a kívánt ízerősségtől függően 15-20% között.Az elkészített e..
3,490 Ft
Nettó ár:2,908 Ft
Vampire Vape Dusk 30ml
Elfogyott
 Vampire Vape Dusk 30ml.Rózsaszín limonádé, melynek a frissesége mellé a málna édessége párosul.PG alapú koncentrátum csak e-liquid készítésére használható. Hígítsa a megfelelő mértékben, a kívánt ízerősségtől függően 15-20% között.Az elkészített eliquidet érdemes érlelni pár nap..
3,490 Ft
Nettó ár:2,908 Ft

 Vampire Vape Energy aroma 30ml. Feltölti ízlelőbimbóit a gyümölcsízek élénkítő keverékével, amelyek nagyon emlékeztetnek a klasszikus energiaitalra.Gazdag és egészséges ízekkel, ez az édes keverék hatást gyakorol az ízlelőbimbóira, egyedi ízek keverékével ébresztve fel az érzékeket,..
3,490 Ft
Nettó ár:2,908 Ft
 Vampire Vape Ice Menthol 30ml.A menta, hűvös és frissítő íze. Ragyogó önmagában, és még jobb, ha finom gyümölcsízekkel kombináljuk.PG alapú koncentrátum csak e-liquid készítésére használható. Hígítsa a megfelelő mértékben, a kívánt ízerősségtől függően 15-20% között.Az elkészíte..
3,490 Ft
Nettó ár:2,908 Ft
 Vampire Vape Sherbet Lemon 30mlSherbet Lemon egy csípős és friss íz. Az igazi savanyú ízek kedvelőinek. A savanyú elem az alma ízeit nagyon kihangsúlyozza.PG alapú koncentrátum csak e-liquid készítésére használható. Hígítsa a megfelelő mértékben, a kívánt ízerősségtől függőe..
3,490 Ft
Nettó ár:2,908 Ft
Vampire Vape Sherbet Lemon Pie 30ml
Elfogyott
 Vampire Vape Sweet Lemon Pie 30ml.Frissen sült citromos pite, enyhén édes sziruppal nyakon öntve.A savanyú elem az alma ízeit nagyon kihangsúlyozza.PG alapú koncentrátum csak e-liquid készítésére használható. Hígítsa a megfelelő mértékben, a kívánt ízerősségtől függően 15-20% kö..
3,490 Ft
Nettó ár:2,908 Ft

 Vampire Vape Smooth Weston aroma 30ml.  A klasszikus dohány aroma, amely visszaadja az igazi dohány ízét.PG alapú koncentrátum csak e-liquid készítésére használható. Hígítsa a megfelelő mértékben, a kívánt ízerősségtől függően 15-20% között.Az elkészített eliquidet érdemes é..
3,490 Ft
Nettó ár:2,908 Ft
Vampire Vape Strawberry 30mlAroma: Édes EperPG alapú koncentrátum csak e-liquid készítésére használható. Hígítsa a megfelelő mértékben, a kívánt ízerősségtől függően 15-20% között.Az elkészített eliquidet érdemes érlelni pár napig a teljes ízvilág kialakulása érdekében.Az aroma ö..
3,490 Ft
Nettó ár:2,908 Ft
 Vampire Vape Strawberry Kiwi aroma 30ml. A klasszikus eper aroma, amely édes, lédús ízeket áraszt. Az érlelt gyümölcs visszhangzik a keverékben, édes és frissítő zamatot nyújtva minden belégzéskor.Ez egy zamatosabb íz, amely visszaadja az érett eper gyümölcsöt.PG alapú koncentrá..
3,490 Ft
Nettó ár:2,908 Ft
Vampire Vape Tropical Island 30mlAroma: Érett Mangó és AnanászPG alapú koncentrátum csak e-liquid készítésére használható. Hígítsa a megfelelő mértékben, a kívánt ízerősségtől függően 15-20% között.Az elkészített eliquidet érdemes érlelni pár napig a teljes ízvilág kialakulása érdeké..
3,490 Ft
Nettó ár:2,908 Ft
Vampire Vape Tropical Tsunami 30ml
Elfogyott
 Vampire Vape Tropical Tsunami aroma 30ml. Idézd fel érzékeidet a trópusi szökőárral. Ez egy olyan folyadék, amely felfrissít frissítő gyümölcsízeivel. Az ananász íze először éles robbanással, amelyet gyorsan egy mangó-meglepetés követ, mentolos hidegséggel vegyítve. Ezek az ízek..
3,490 Ft
Nettó ár:2,908 Ft

Vampire Vape Vamp Toes 30mlAroma: Feketeribizli és MálnaPG alapú koncentrátum csak e-liquid készítésére használható. Hígítsa a megfelelő mértékben, a kívánt ízerősségtől függően 15-20% között.Az elkészített eliquidet érdemes érlelni pár napig a teljes ízvilág kialakulása érdekében. ..
3,490 Ft
Nettó ár:2,908 Ft
Vampire Vape Attraction 30ml. Piros bogyós és sötét gyümölcsök ízű aroma hűsítővelPG alapú koncentrátum csak e-liquid készítésére használható. Hígítsa a megfelelő mértékben, a kívánt ízerősségtől függően 15-20% között.Az elkészített eliquidet érdemes érlelni pár napig a teljes ízvilá..
3,490 Ft
Nettó ár:2,908 Ft
Vampire Vape Berries 30ml.Édes, nyári bogyós gyümölcsök keveréke.PG alapú koncentrátum csak e-liquid készítésére használható. Hígítsa a megfelelő mértékben, a kívánt ízerősségtől függően 15-20% között.Az elkészített eliquidet érdemes érlelni pár napig a teljes ízvilág kialakulása érd..
3,490 Ft
Nettó ár:2,908 Ft
Vampire Vape Black Jack 30ml Ánizsos Black Jack rágó ízű aromaPG alapú koncentrátum csak e-liquid készítésére használható. Hígítsa a megfelelő mértékben, a kívánt ízerősségtől függően 15-20% között.Az elkészített eliquidet érdemes érlelni pár napig a teljes ízvilág kialakulása érdeké..
3,490 Ft
Nettó ár:2,908 Ft
Vampire Vape Blackcurrant 30ml
Elfogyott
Vampire Vape Blackcurrant 30ml Feketeribizli.PG alapú koncentrátum csak e-liquid készítésére használható. Hígítsa a megfelelő mértékben, a kívánt ízerősségtől függően 15-20% között.Az elkészített eliquidet érdemes érlelni pár napig a teljes ízvilág kialakulása érdekében.Az aroma ..
3,490 Ft
Nettó ár:2,908 Ft

Tételek: 1 - 24 / 30 (2 oldal)
A böngészési élmény és a weboldal funkcionalitásának javítása érdekében sütiket használunk. Adatvédelmi szabályzat