Menü
Kosarad

Blog RSS Feed

Apr 14 OMG! eLiquidek
Martyn 0 137
Országunkban sajnálatos módon egyre lehetetlenebb a Vaperek élete. Alig lehet beszerezni készülékeket, eLiquideket. Amit pedig lehet, az sem a legjobb minőség, sőt, mondhatni, már-már minősíthetetlen...
Apr 13 Adam's Vape eLiquidek
Martyn 0 211
Ezt a bemutatót a JuicyVape csapatának köszönhetem, akik nem csak elküldték kóstolásra ezeket az ízeket, de akiknek hála olyan eLiquideket is kitapasztalhatok, melyekről eddig még csak nem is hallotta..
Apr 06 Házilag nem elkészíthető fűtési Technilógiák
Martyn 0 317
Mint a járatosabb Vaperek tudhatják, van, ami nem kivitelezhető házi keretek között. Az ebbe a kategóriába tartozó dolgok listájából most vegyük górcső alá a fűtési technológiákat. A Vaper világ csiná..
Mar 30 Akkumulátorok - Mélyvíz
Martyn 0 41
Ebben a videóban az elektromos cigarettákba szánt akkumulátorokról beszélünk, kivesézve azok minden tulajdonságát. Figyelem: Ez itt mélyvíz, csak úszóknak!                                             ..
Mar 11 MAD Flavours eLiquidek
0 318
Országunkban sajnálatos módon egyre lehetetlenebb a Vaperek élete. Alig lehet beszerezni készülékeket, eLiquideket. Amit pedig lehet, az sem a legjobb minőség, sőt, mondhatni, már-már minősíthetetlen...
Mar 09 eLiquid keverése
Martyn 0 731
Az eLiquidek keverését 4 nagy kategóriára lehet bontani, melyek közül az egyik nem is igazán keverés. A teljesség kedvéért haladjunk az egyszerűbbektől a bonyulultabbakig.Bolti eLiquidek: Ez ugye az..
Feb 19 A Puff-Bar-ok világa
Martyn 0 805
Mik azok az eldobható kategóriás elektromos cigaretták? Kiknek szánják, milyen helyzetekhez? Mennyit bírnak és van-e létjogosultságuk? Továbbá mindezek mellé minek létezik az RF350? Ebből a cikkből mi..
Feb 03 A porlasztók csodálatos világa...
Martyn 0 294
Első lépésként tisztázzuk, mi is az a porlasztó? A porlasztó az elektromos cigarettákban (nem járművekben) gyakorlatilag a lélek. Enélkül nem működik semmi. Ez tartalmazza magában a fűtőszálat, a vatt..
Jan 24 Elektromos VS Analóg cigaretta
Martyn 0 471
Rengeteg helyen hallhattok olyanokat, családban, barátoktól vagy az utcán elsétáló idős nénitől, hogy ne szívd az elektromos cigarettát, mert bemondta a TV, hogy káros!Hogy nagyobb rálátást kapjunk ..
Jan 21 Az eLiquidek összetétele
Martyn 0 582
Liquid szó eredeti jelentése leves, vagy folyadék, de itthon utántöltő folyadékként terjedt el a boltokban. De mit is tartalmaznak pontosan? És mi változik, ha magunk keverjük? A keverést kerest az eL..
Jan 18 Huzaltípusok alapanyagainak főbb jellemzői
Martyn 0 149
Kanthal (FeCrAl)Összetevők: Vas (Fe) - 60-75%; Króm (Cr)- 20-30% és Aluminium (Al) - 4-7,5%. Főbb jellemvonása a magas ellenállás. Kiváló választás kezdőknek és VW üzemmódhoz. Magas hőmérsékletnek i..
Jan 18 Vatták és rejtelmeik
Martyn 0 142
Az elektromos cigaretta csináld magad felhasználói nem kerülhetik el a bevattázás fázisát. Ehhez nyújtanék egy kis segítséget ebben a fejezetben. Legelső körben fontos tisztázni, milyen vatta alkalmaz..
Tételek: 1 - 12 / 27 (3 oldal)
A böngészési élmény és a weboldal funkcionalitásának javítása érdekében sütiket használunk. Adatvédelmi szabályzat