Menü
Kosarad

Big Mouth Salt Eliquid

A jól ismert aromagyártó, most a kész liquidek kedvelőinek kedveskedik. A legmenőbb aromáikból készitett nikotin só eliquidekkel.

Big Mouth - 1 Million Berries NicSalt 20mg
Elfogyott
Big Mouth - 1 Million Berries NicSalt 20mgGyümölcsbomba édes és zamatos erdei gyümölcsökkel. Az érett eper és málna édessavanyú szederrel és áfonyával kitűnő ízkeveréket alkot.Kifejező és jellegzetesen intenzív, a valódi édességekre és finomságokra emlékeztető ízek. A Big Mouth aromákat ..
1,290 Ft
Nettó ár:1,075 Ft

Big Mouth - Beast NicSalt 20mg
Elfogyott
Big Mouth - Beast NicSalt 20mgKedvenc energiaitalod most az e-cigarettádból. A jellegzetes ízt a Big Mouth Beast aromája biztosítja.Kifejező és jellegzetesen intenzív, a valódi édességekre és finomságokra emlékeztető ízek. A Big Mouth eliquideket az USA-ban gyártják minőségi összetev..
1,290 Ft
Nettó ár:1,075 Ft

Big Mouth - Chill Berry NicSalt 20mg
Elfogyott
Big Mouth - Chill Berry NicSalt 20mgBig Mouth Édes és savanyú erdei gyümölcsök keveréke aroma koncentrátum.Kifejező és jellegzetesen intenzív, a valódi édességekre és finomságokra emlékeztető ízek. A Big Mouth eliquideket az USA-ban gyártják minőségi összetevőkből, és egyik fő jellemzőjük in..
1,290 Ft
Nettó ár:1,075 Ft

Big Mouth - Frozen Grape NicSalt 20mg
Elfogyott
Big Mouth - Frozen Grape NicSalt 20mgMiután kipróbálod, ezt a friss, fagyasztott szőlőt, az íze rögzülni fog a memóriádban egy életre...
1,290 Ft
Nettó ár:1,075 Ft

Big Mouth - Watermelon Sour Rings NicSalt 20mg
Elfogyott
Big Mouth - watermelon Sour Rings NicSalt 20mgA görögdinnyés zselécukorkák ellenállhatatlanul savanyú ízzel érkeznek, amelyek elbűvölik az ízlelőbimbóidat.Kifejező és jellegzetesen intenzív, a valódi édességekre és finomságokra emlékeztető ízek. A Big Mouth eliquideket az USA-ban gyártják mi..
1,290 Ft
Nettó ár:1,075 Ft

Big Mouth - Wild Wolf NicSalt 20mg
Elfogyott
Big Mouth - Wild Wolf NicSalt 20mgAz erdő mélyén található bogyók, melyek mindenkiből előhozzák a vadállatot.Kifejező és jellegzetesen intenzív, a valódi édességekre és finomságokra emlékeztető ízek. A Big Mouth eliquideket az USA-ban gyártják minőségi összetevőkből, és egyik fő jellemzőjük ..
1,290 Ft
Nettó ár:1,075 Ft

Tételek: 1 - 6 / 6 (1 oldal)
A böngészési élmény és a weboldal funkcionalitásának javítása érdekében sütiket használunk. Adatvédelmi szabályzat