Menü
Kosarad

Garancia infó

A hibásan érkező készülékek-, hiányzó termékek, illetve tévesen küldött termékek esetén az átvételtől számítva maximum 48 órán belül jeleznie kell a vásárlónak! Kérjük, figyelmesen nézze át a csomagot és ellenőrizzen mindent. 

 

Garanciális ügyintézéshez kérjük írjon emailt a szerviz@juicyvape.hu email címre.

Az emailben mindenképpen írja meg:

- megrendelése számát

- írja le a tapasztalt hibát, a lehető legrészletesebben

- készítsen a hibáról fényképet, vagy videót

Az emailes egyeztetés után a terméket vissza kell küldenie a szervizközpontunkba. A sérülten érkezett termék esetében a szállítási költséget átválaljuk. Minden egyéb esetben ezek a költségek a vevőt terhelik. Visszaküldés lehetséges postai csomagként, vagy kérésre futárt küldünk a termékért.

Az aromák gyári, bontatlan csomagolásban kerűlnek kiszállításra, garancia abban az esetben érvényesíthető, a gyári csomagolás sérült.

 A bázisokra 100%-os garanciát vállalunk.

Csak a hibássan érkező akkumulátorokra tudunk garanciát vállalni. A használatból eredő kapacitásvesztés, vagy meghibásodás nem garanciális probléma.

Az akkumulátor töltőkre 3 hónap garanciát vállalunk.

A porlasztóbetétek élettartama teljes mértékben a felhasználótól függ. A gyártók semmilyen garanciát nem vállalnak, ezért ezekre a termékekre mi sem tudunk.
Beépített akkus készülékekre 3 a cserélhető akkus készülékekre 6 hónap garanciát válalunk. A használatból eredő sérülések, illetve a helytelen használat során meghibásodott termékek garanciális ügyintézése nem lehetséges.
Az eldobható eszközök, egyszer használhatóak, ezen eszközök nem javíthatóak és nem is ellenőrízhető azok használata. Ezekre a termékekere a gyártok csak korlátozott garanciát vállalnak. Így ezekre a termékekre csak működési garanciát vállalunk az átváteltől számított 24 óráig. Mindenkit arra kérünk, amikor megérkezik a csomag az összes eldobhatós eszközt próbálja ki és a lehető leghamarabb jelezze felénk, ha hibát tapasztal.

.

A böngészési élmény és a weboldal funkcionalitásának javítása érdekében sütiket használunk. Adatvédelmi szabályzat