Menü
Kosarad

Cloud Vapor

 Cloud Vapor DIY Monster Bluester 10ml. Kell egy kis energia? Vedd kézbe a Bluestert! Friss és lendületes. Ez a szörny a friss menta és az áfonya élénk ízeivel fog kedveskedni.Az elkészített eliquidet érdemes érlelni pár napig a teljes ízvilág kialakulása érdekében.Ajánlott kever..
1,590 Ft
Nettó ár:1,325 Ft
 Cloud Vapor DIY Monster Greenster 10ml Kaktusz csillogó fuzionálásából, a savanyú cukorkából és a vérnarancsból született a Zöld-Zöld Szörnyecske aki elhozza az őrültséget, ami hiányzik.Az elkészített eliquidet érdemes érlelni pár napig a teljes ízvilág kialakulása érdekében.A..
1,590 Ft
Nettó ár:1,325 Ft
 Cloud V. DIY Monster Lemonster 10mlCitrom pite, lágy, savanyú citrom krémmel ízesítve.Az elkészített eliquidet érdemes érlelni pár napig a teljes ízvilág kialakulása érdekében.Ajánlott keverési arány: 10%Az aroma önmagában nem alkalmas e-cigarettába való töltésre!..
1,590 Ft
Nettó ár:1,325 Ft
 Cloud Vapor DIY Monster Pinkster 10ml. Engedje hogy elbűvölje a finom vajas ropogós süteménynek az íze, amelyet egy vadmálna mousse szublimál.Az elkészített eliquidet érdemes érlelni pár napig a teljes ízvilág kialakulása érdekében.Ajánlott keverési arány: 10%Az aroma önmagá..
1,590 Ft
Nettó ár:1,325 Ft
 Cloud Vapor DIY Monster purplester 10ml Ez a koncentrátum tükrözi az eper édességét, a fekete szeder savanyúságát és a görögdinnye frissességét.Az elkészített eliquidet érdemes érlelni pár napig a teljes ízvilág kialakulása érdekében.Ajánlott keverési arány: 10%Az aroma ön..
1,590 Ft
Nettó ár:1,325 Ft
 Cloud Vapor DIY Monster Redster 10ml. Tüzes temperamentumával és vitalitásával a Redster egy tökéletes egyvelege az eper,a feketeribizli-likör és a kerti-szegfűnek. Ez az ízvilág a gyümölcsös és fanyar aurájával azonnal elcsábít.Az elkészített eliquidet érdemes érlelni pár napig a t..
1,590 Ft
Nettó ár:1,325 Ft
 Cloud Vapor DIY Monster Yellowster 10ml Ha szükséged van egy kis Exotikumra, a Yellowster itt van megmentésképp! Ez a szörny finom epret, görögdinnyét és trópusi gyümölcs smoothiet kínál ami elrepít a tengerpartra.Az elkészített eliquidet érdemes érlelni pár napig a teljes ízvilág k..
1,590 Ft
Nettó ár:1,325 Ft
Tételek: 1 - 8 / 8 (1 oldal)
A böngészési élmény és a weboldal funkcionalitásának javítása érdekében sütiket használunk. Adatvédelmi szabályzat