Menü
Kosarad

Ti Juice

Craftman's Custard - BlacklistEgy kiváló LongFill azoknak, akik kedvelik a vaníliát, de nem áll távol tőlük a dohány sem! Vaníliafagylalt és vaníliapuding, beleaprítva némi keksz és mindez megbolondítva a dohány jellegzetességével!Aroma: Dohány, Vanília, KekszTartalom és csomagolás  ..
2,890 Ft
Nettó ár:2,408 Ft
Craftman's Custard - Christmas CookiesEgy kiváló LongFill a téli estékhez. Mi kell a kandalló mellé? A nagyi karáconyi süteménye, mogyoróval és vaníliával. Ez az eLiquid mindezt egyedül is tudja!Aroma: Vanília, Mogyoró, Karácsonyi kekszTartalom és csomagolás 15 ml aroma 60 ml-es ..
2,890 Ft
Nettó ár:2,408 Ft
Craftman's Custard - Christmas LatteEgy kiváló LongFill a bevállalósoknak! Az igazi karácsonyi ízkavalkád csak most kezdődik! Kávé tejszínhabban, mindez fűszerezve vaníliával? Nem elég, így felöntöttük egy kis Whisky-vel is!Aroma: Kávé, Tejszín, Vanília, WhiskyTartalom és csomagolás ..
2,890 Ft
Nettó ár:2,408 Ft
Craftman's Custard - Gingerbread MilkEgy kiváló LongFill az édes ízek kedvelőinek! Tejbe mártogatott mézeskalács jöhet?Aroma: MézeskalácsTartalom és csomagolás 15 ml aroma 60 ml-es Chubby Gorilla palackbanAz elkészített eliquidet érdemes érlelni pár napig a teljes ízvilág kia..
2,890 Ft
Nettó ár:2,408 Ft
Craftman's Custard - Lemon DelightFelidéznéd a cukrászdák hangulatát? Ez a kiváló LongFill hozzásegít! Citromos sajttorta vaníliapudinggal, mindez keveredve a graham tészta jellegzetes ízével!Aroma: Vanília, Citrom, Sajttorta, Graham tésztaTartalom és csomagolás 15 ml aroma 60 ml..
2,890 Ft
Nettó ár:2,408 Ft
Craftman's Custard - Old FashionedKívánsz mindent, ami édes? Akkor ne keress tovább! Az  amerikai fánknál mi lehet jobb? Ha bevonjuk vaníliapudinggal!Aroma: Amerikai fánk, VaníliapudingTartalom és csomagolás 15 ml aroma 60 ml-es Chubby Gorilla palackbanAz elkészített eliquide..
2,890 Ft
Nettó ár:2,408 Ft
Craftman's Custard - Pumpkin CustardEgy kiváló LongFill, ha az őszi, esős délutánon valami melegre vágysz. Kiváló sütőtökös pite, bevonva vaníliapudinggal.Aroma: Sütőtökös pite, VaníliapudingTartalom és csomagolás 15 ml aroma 60 ml-es Chubby Gorilla palackbanAz elkészített el..
2,890 Ft
Nettó ár:2,408 Ft
Tételek: 1 - 7 / 7 (1 oldal)
A böngészési élmény és a weboldal funkcionalitásának javítása érdekében sütiket használunk. Adatvédelmi szabályzat