Menü
Kosarad

Dotmod

A DotMod 2013 óta van jelen a piacon, mint prémium minőségű Vape Hardver és tartozék tervező, valamint gyártó. Termékeik az iparág aranystandardját képviselik. Széghelyük, elérhetőségük és ügyfélszolgálatuk San Diego-ban található, Kaliformiában.
A cég büszke arra, hogy tartani tudja a szigorú ellenőrzésű gyártófolyamatokat, valamint, hogy piacra kerülő termékeik komoly minőséget képviselnek. MOD készülékeik egyedi, felhasználóbarát tervezést és kivitelezést kaptak, hogy ne csak kiváló felhasználói élményt nyújtsanak, de stílusból se szenvedjenek hiányt.
A DotMod saját bevallása szerint számukra fontosabb a precizitás, mint a profitszerzés. Éppen ezért céljuk, hogy a Vaper közösségnek minden igényét ki tudják szolgálni.

Dotmod - Dotstick A DotMod DotStick vape készlet egy elegáns és egyszerűen használható készlet, amely középhaladó és haladó vapereknez ajánlott. 18650-es vagy 18350-es vape akkumulátorral működik (külön megvásárolható), egygombos működtetéssel és automatikus tápkiválasztási móddal rendelkezi..
25,990 Ft
Nettó ár:21,658 Ft
Tételek: 1 - 1 / 1 (1 oldal)
A böngészési élmény és a weboldal funkcionalitásának javítása érdekében sütiket használunk. Adatvédelmi szabályzat