Menü
Kosarad

Innokin

Az Innokin Technology a világ egyik vezető Vaping gyártója. Több, mint 10 éve vannak jelen több, mint 80 országban és több, mint 10 millió Vaper tapasztalta meg, mit is tudnak valójában.
A vállalat nem titkolt célja, hogy a lehető legtöbb segítséget megadhassa azon dohányzó embereknek, akik a szenvedélyüknek nem az égetett dohányon keresztül akarnak élni. A cég folyamatos kutatása és fejlesztése hozzájárul azokhoz az alternatívához, melyeket létrehoztak az analóg cigarettákkal szemben.
Azonban a legfontosabb, hogy ezt nem feltétlen saját zsebre teszik: Ösztönöznek és támogatnak más gyártókat, hogy lépjelek rá ők is erre az útra. Mindezek mellett az Innokin Technology számára fontos a környezettudatosság, így zöldek maradnak ott, ahol csak lehetséges!
A vállalat üzleti terve egy dohánymentes jövő létrehozása.

Innokin - Adept Zilde kitAz Innokin Adept Zlide Kit egy kompakt MTL dobozos indítókészlet 3000 mAh-s beépített akkumulátorral, és támogatja a 2 amperes gyorstöltést. IP67 vízálló, por- és ütésálló. Automatikusan kiválaszthatja az ideális teljesítménytartományt, és beállíthatja a teljesítménytart..
21,990 Ft
Nettó ár:18,325 Ft
Innokin - Kroma 217 Z Force kitAz Innokin Kroma 217 box mod egyetlen 18650/20700/21700 akkumulátorral működik, maximum 100 W teljesítménnyel és Type-C típusú töltéssel.A nagy képernyő lehetővé teszi a könnyű hozzáférést a menürendszerhez, valamint az összes fontos vaping információ megjelení..
24,990 Ft
Nettó ár:20,825 Ft
Innokin - Kroma Z Pod KitGondolkodtál már azon, hogy beszerezz egy olyan kisméretű POD rendszert, ami annak ellenére, hogy elrejtőzik a tenyeredben még akár a nagyokkal is felveszi a versenyt? Most mutatunk neked egyet, az Innokin kínálatából! Hosszú üzemidő, kimagasló POD kapacitás és méretes ..
18,490 Ft
Nettó ár:15,408 Ft
Innokin - Proton Scion 2  2ml kitAz innovációhoz hű maradva az Innokin Proton 235W TC Starter Kit egy tökéletes kezdőszett. Ergonomikus vázkialakítás, a színes 1,45"-es TFT-képernyő köré összpontosulva. Működési szempontból a Proton teljesen beállítható egy egyedi joystick választó segítségével...
29,990 Ft
Nettó ár:24,992 Ft
Tételek: 1 - 4 / 4 (1 oldal)
A böngészési élmény és a weboldal funkcionalitásának javítása érdekében sütiket használunk. Adatvédelmi szabályzat