Menü
Kosarad

Rólunk

A Juicy története…

Csapatunk tagjai mind maguk is vaperek. Mielőtt létrejött a Juicyvape mi is különböző webshopokból rendeltük a mindennapi szükségleteinket. Az évek alatt arra lettünk figyelmesek, hogy bár egyre több termék lett elérhető, valahogy ez a piac mégsem a minőség és a kedvező ár felé mozdult el. Az idők múlásával nagyon sok webshop született és sok trükkel próbáltak minél nagyobb profitot termelni.
Ezt megelégelve 2021-ben úgy határoztunk, hogy megalapítjuk a Juicyvape webáruházat. Az előkészületek hónapokba teltek, rengeteg fejlesztés, kapcsolatok kiépítése nagykereskedőkkel, raktáráruházakkal, hivatalos viszonteladókkal. Mindezeket leküzdve ma már Európa vezető vape nagykereskedőivel dolgozunk, ez tökéletes garancia a termékek minőségére.

Fontosnak tartjuk az állandó minőséget, ezért áruházunkban csak olyan termékek kaphatók, melyek a magas Európai minőségi követelményeken túl a Juicyvape minűségi követelményeinek is megfelel.


Árainkat a mindenkori piaci szereplőket figyelve úgy próbáljuk kialakítani, hogy az a vásárlónak is vonzó legyen, hiszen a fő célunk az, hogy az ügyfél elégedett legyen.

A böngészési élmény és a weboldal funkcionalitásának javítása érdekében sütiket használunk. Adatvédelmi szabályzat